Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Dopravu na I/9 zkomplikovala oprava mostů v Zahrádkách

Dopravu na hlavní silnici I/9 z České Lípy na Mladou Boleslav komplikuje od soboty oprava dvou mostů u Zahrádek na Českolipsku. Kvůli omezené zatížitelnosti mostů je tam provoz kyvadlově veden jedním pruhem a řízen semafory. Omezení potrvá do poloviny příštího roku. Na místě se budou tvořit kolony. Policie doporučuje objížďku přes Provodín.

Stavbaři v sobotu na místě instalovali dopravní značení a také omezující svodidla. „Půjde o dlouhodobé dopravní opatření. Řidičům doporučujeme, aby ve směru od České Lípy před Zahrádkami odbočili vlevo na Provodín a pak pokračovali do Jestřebí. Stejnou trasu mohou využít i v opačném směru," uvedla mluvčí policie Ivana Baláková.

Není to jediné omezení, které na motoristy na trase z České Lípy na Mladou Boleslav čeká. Už od poloviny června se pracuje na stejné silnici i na mostě v nedaleké Sosnové. I tam řídí dopravu semafory. Práce by ale měly skončit ještě letos do poloviny listopadu.

Autoři

Štítky zahrádky, oprava, most, komplikace, Česká Lípa, Mladá Boleslav, Provodín, okres Česká Lípa, Jestřebí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dopravu na I/9 zkomplikovala oprava mostů v Zahrádkách  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.