Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Oprava silnice mezi Dobranovem a Heřmaničkami komplikuje dopravu

V polovině července odstartovala rekonstrukce silnice třetí třídy č. 2621 vedoucí mezi Dobranovem a Heřmaničkami na Českolipsku. Rekonstrukce je rozplánována do tří etap a potrvá až do konce srpna.

Aktuálně probíhá první etapa rekonstrukce. Ta potrvá až do 28. července. „V rámci rekonstrukce dojde k opravě povrchů vozovky, propustků, obnově nezpevněných krajnic i svislého a vodorovného značení,“ komentuje mluvčí České Lípy Kristýna Kňákal Brožová.

Nyní je provoz veden střídavě jedním pruhem. Jízdní řády linek příměstské autobusové dopravy se nijak nezmění, opravy ale ovlivní městské autobusy. Během druhé a třetí etapy rekonstrukce (od 29. července do 18. srpna) bude provoz v obou směrech uzavřen. Linka č. 218 tak bude končit na zastávce Dobranov, střed.

„Zastávky Dobranovský potok, Dobranov, jih a Vítkov nebudou během uzavírky obsluhovaný,“ dodala Brožová. Bližší informace o objízdných trasách najdete na webu města Česká Lípa.

Foto Jan Homolka

Štítky doprava, Dobranov, Heřmaničky, silnice, Českolipsko, rekonstrukce, okres Česká Lípa, Česká Lípa

Oprava silnice mezi Dobranovem a Heřmaničkami komplikuje dopravu  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.