Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Nechtěla si opilce pustit domů, tak si muž ustlal na chodbě paneláku

Na českolipském sídlišti Špičák je živo. Každou chvíli se tam něco děje, a také tam každou chvilku míří strážníci. A do jednoho z panelových domů vyjížděli i tentokrát.

Žena se totiž na chodbě potkala s ležícím mužem. Ačkoli si ho nejdříve nechtěla příliš všímat, nakonec jí to nedalo. „Nejprve považovala muže za opilce, pak si ale uvědomila, že by mohl mít vážné zdravotní problémy,“ komentovala mluvčí Městské policie Eva Vlastníková.

Nakonec se tak žena rozhodla přivolat na místo záchranáře. Ti požádali strážníky, aby celou situaci prověřili. Hlídka na místě našla sice ležícího muže, ten se ale jakmile spatřil blížící se muže v uniformě zvedl. A jak to tedy bylo? Jak se říká, za vším hledej ženu. „Muž strážníků vysvětlil, že je po zdravotní stránce naprosto v pořádku. Prý přišel v noci v podroušeném stavu a manželka ho odmítla pustit domů,“ komentovala Vlastníková.

Drahá polovička mu prý řekla, ať přijde domů, až vystřízliví. Muž se tak rozhodl, že si zázemí udělá přímo před dveřmi, protože se mu nechtělo jít ven ani sedět na schodech.

Foto Jan Luxík

Štítky krimi, policie, alkohol, opilec, Špičák, panelový dům

Nechtěla si opilce pustit domů, tak si muž ustlal na chodbě paneláku  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.