Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Turistické infocentrum v České Lípě bude modernější a dokonce i hezčí

Regionální turistické informační centrum na náměstí T.G.M. v České Lípě čeká rozsáhlá rekonstrukce. Ta odstartuje na podzim a hotová by měla být do února.

Rekonstrukce za více než dva miliony by měla proměnit současné infocentrum v modernější a přehlednější místo. „Dojde k novému uspořádání místností, úprav se dočkají místní povrchy, nová bude i elektroinstalace a vznikne úplně nový nábytek na míru,“ uvedla mluvčí města Kristýna Kňákal Brožová.

Celé prostředí by tak mělo být pro návštěvníky města příjemnější. „Interiér bude také klidnější a přehlednější. Díky úpravám vzniknou navíc i nové úložné prostory na propagační předměty a materiály,“ informoval radní Michal Prokop. Celková cena pohybující se okolo dvou milionů je sice nakonec vyšší, než odhadnutá cena projektantem, odhadní cena ale byla vypracována loni na podzim a od té doby se zvýšily ceny určitých prací. „Vysoutěžená cena je tak nakonec o zhruba 300 tisíc vyšší,“ dodala mluvčí.

Autoři | Foto turistika.cz

Štítky Česká Lípa, infocentrum, modernizace

Turistické infocentrum v České Lípě bude modernější a dokonce i hezčí  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.