Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Motorkářka se na křižovatce srazila s osobákem, letěl pro ni vrtulník

Dnes ráno došlo k nehodě motocyklu s osobním automobilem u obce Jestřebí na Českolipsku. Na místo byl přivolán i vrtulník, který transportoval do Krajské nemocnice jednu osobu.

Celý incident se odehrál kolem půl deváté ráno. „Tehdy jely za sebou dva motocykly ve směru od Doks na Českou Lípu a řidič osobního vozu značky Škoda Fabia vjížděl na tuto silnici z vedlejší komunikace,“ informovala novináře policejní mluvčí Vladimíra Šrýtrová.

Řidič sice zaregistroval prvního motocyklistu, po jeho projetí ale vjel do křižovatky a došlo ke střetu. „Na vzniklou situaci již zřejmě nestihla zareagovat řidička motocyklu, která v tu chvíli do křižovatky vjela,“ komentovala Šrýtrová. Řidička motocyklu tak narazila do boku osobáku. Z místa byla žena letecky transportována do nemocnice.

„Žena utrpěla blíže nespecifikovaná zranění,“ řekla mluvčí. Nehoda si vyžádala dočasnou uzavírku komunikace. U řidiče byla provedena dechová zkouška, která měla negativní výsledek. U zraněné řidičky se čeká na výsledky odběru krve. Celým případem se zabývají českolipští dopravní policisté.

Toto bohužel není jediná dopravní nehoda, ke které dnes došlo a figuruje v ní motocykl. Ke střetu osobáku s motorkou došlo i odpoledne kolem druhé hodiny u obce Křižany na Liberecku. I zde si podle informací nehoda vyžádala zranění.

Foto ZZS LK

Štítky nehoda, Jestřebí, vrtulník, motorka, motocykl, okres Česká Lípa, Česká Lípa, Škoda Fabia, Doksy

Motorkářka se na křižovatce srazila s osobákem, letěl pro ni vrtulník  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.