Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Strážníci chtěli pomoci povalujícímu se opilci, ten na ně zaútočil

Pro dobrotu na žebrotu. . . Tak nějak dopadla snaha českolipských strážníků pomoci muži, který si očividně přihnul ze sklínky víc, než je zdrávo. Na mol opilého ho našli, jak se povaluje u restaurace Platan.

Čtyřiatřicetiletého muže, který ležel u restaurace, museli nejdříve strážníci probudit. „Strážníci chtěli muže zvednout. Poté, co ale požádali o předložení dokladů, dostal muž záchvat agrese,“ uvedla mluvčí českolipské městské policie Eva Vlastníková.

Muž se pokusil strážníky napadnout. Alkohol ale udělal své a moc se mu to nepodařilo. Mával sice rukama, plival a nadával, to bylo ale asi tak vše. „Strážníci ho vzápětí zpacifikovali pomocí hmatů, chvatů a pout,“ komentovala mluvčí.

Opilec nakonec skončil na služebně Policie České republiky, kde se policisté postarali o prokázání jeho totožnosti. Celý incident bude projednávat příslušný správní orgán.

Foto MP Liberec

Štítky opilec, útok, Česká Lípa, strážníci, Česko

Strážníci chtěli pomoci povalujícímu se opilci, ten na ně zaútočil  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.