Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Tragická nehoda u Kravař. Po srážce motorky s autem jeden mrtvý a čtyři zranění

, aktualizováno 24. srpna 2019, 16:15

Při střetu s osobním autem dnes u Kravař na Českolipsku zemřela jednapadesátiletá řidička motocyklu. Další čtyři lidé utrpěli zranění. Silnice první třídy číslo 15 byla po nehodě zhruba tři hodiny uzavřená.

Tragická nehoda se stala zhruba kolem 12:15. Třiačtyřicetiletý řidič Alfy Romeo jel ve směru od Kravař na Zahrádky. „Za obcí ze zatím nezjištěných důvodů vyjel do vedlejšího jízdního pruhu, kde jeli za sebou dva motorkáři, manželský pár," uvedla mluvčí policie Ivana Baláková. Auto se střetlo s prvním motocyklem, který řídila žena. Zemřela na místě. „Resuscitace byla neúspěšná," uvedl muvčí záchranky Michael Georgiev.

Středně těžké poranění utrpěla podle mluvčí policie spolujezdkyně z auta. „Byla při vědomí a letecky jsme ji transportovali na traumacentrum do Liberce," dodal Georgiev. Další tři lidé, z toho dvě děti ve věku čtyři a 13 let, utrpěli lehké zranění. Záchranáři je převezli k dalšímu ošetření do českolipské nemocnice.

Na místě zasahovali i hasiči, po střetu začal hořet motocykl. „Zbylo z něj jen torzo," uvedla Baláková. Okolnosti nehody se podle ní nadále šetří.

Autoři | Foto ZZS LK

Štítky nehoda, úmrtí, Kravaře, zzs lk, úraz, motocykl, okres Česká Lípa, Kravař, Alfa Romeo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragická nehoda u Kravař. Po srážce motorky s autem jeden mrtvý a čtyři zranění  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.