Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Hlídala psa, ten byl agresivní. Babička s vnučkou před ním uprostřed noci utekly

Babička dostala na hlídání vnučku a také psa svého syna, staforda. Všechno probíhalo v pohodě až do chvíle, kdy žena šla v půl čtvrté ráno na záchod. Pes začal zuřivě štěkat a byl agresivní, babička s holčičkou tak před ním utekly na ulici.

„Pes zuřivě štěkal, cenil zuby a hrozivě reagoval na každý pohyb. Žena pochopitelně dostala strach, takové chování u psa nezažila. Štěkot vzbudil i dívenku, která vyšla z pokoje, a tak babička už na nic nečekala, a obě utekly ven,“ popsala mluvčí strážníků Eva Vlastníková.

Na místo pak zavolala strážníky. „Jenže staford zvyšoval svou agresivní reakci, takže nakonec babička s dívenkou přespaly v nemocnici a pes zůstal sám doma, kde už nikoho neohrožoval,“ dodala mluvčí.

Českolipští strážníci řeší podle ní útoky psů velmi často. „Ve všech případech, které zaznamenala Městská policie Česká Lípa, útočí psi velkých či středních plemen,“ uzavřela Vlastníková.

Autoři | Foto MP Česká Lípa

Štítky městská policie, agresivní pes, Česká Lípa, pes

Hlídala psa, ten byl agresivní. Babička s vnučkou před ním uprostřed noci utekly  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.