Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Hledá se svědek těžké nehody z bílého SUV. Bezprostředně viděl srážku auta a motorky

O vážné nehodě motorky u Sosnové jsme už informovali. Policisté ji nadále vyšetřují a rádi by mluvili s řidičem bílého auta, které bylo hlavním svědkem srážky. Policisté žádají řidiče, aby se přihlásil a prosí i čtenáře, zda pomohou řidiče identifikovat.

„Motocykl jedoucí od Zahrádek na Českou Lípu se při předjíždění kolony vozidel střetl s autem. Jednalo se o osobní vozidlo tovární značky Škoda Superb, jehož řidič odbočoval z kolony vlevo a motocykl do jeho přední části naboural,“ popsala mluvčí policie Ivana Baláková.

Podle ní se vážně zranil řidiči motorky a jeho spolujezdkyně, oba skončili v nemocnici, kam je transportovaly vrtulníky.


Příčiny nehody nyní zkoumá policejní vyšetřovatel. „Ten ze získané nahrávky z palubní kamery jednoho z projíždějících řidičů zjistil, že bezprostředním svědkem nehody byl řidič bílého SUV, jehož totožnost neznáme a jehož výpověď o nehodě by nám mohla velmi pomoci,“ dodala mluvčí.

Policisté prosí tohoto řidiče o to, aby přihlásil a současně se obrací na širokou veřejnost, zda by ho pomohla identifikovat. „Informace k výzvě přijme každá služebna Policie ČR, známá linka 158 nebo můžete kontaktovat přímo vyšetřovatele nehody na telefonním čísle 725 073 111. Děkujeme,“ uzavřela Baláková.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, sosnová, policie, svědek, havárie, Česká Lípa, Škoda Superb, Policie České republiky

Hledá se svědek těžké nehody z bílého SUV. Bezprostředně viděl srážku auta a motorky  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.