Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Na služebnu přišel chlapec se školní brašnou. Partner maminky je agresivní, zfackoval by mě, řekl strážníkům

Českolipští strážníci měli ve středu v osm večer nezvyklou návštěvu. Přišel k nim malý kluk se školní brašnou s tím, že se bojí jít domů kvůli agresivnímu partnerovi jeho matky. Ta si pro syna na stanici nakonec přijela.

„Operačnímu strážníkovi se svěřil, že má velký strach jít domů, protože partner jeho maminky je agresivní a přinejmenším by ho zfackoval. Utrápený hoch se na služebnu uchýlil v nouzi, kdy nevěděl, jak se dál zachovat,“ popsala mluvčí strážníků Eva Vlastníková.

Chlapec přitom byl jen v tričku a šortkách, strážníci ho tak nejdřív dali do tepla a uvařili mu kakao. „Klučina se choval zodpovědně, vyndal si učení a připravoval se na druhý den do školy,“ dodala mluvčí.

Mezitím strážníci zkontaktovali jeho matku a také pracovnici sociálky. „Obě se dohodly na tom, že matka půjde se synkem domů, ale hned ráno budou pokračovat v řešení situace na odboru sociálních věcí,“ uzavřela Vlastníková.

Autoři | Foto MP Česká Lípa

Štítky městská policie, školák, česká lípa

Na služebnu přišel chlapec se školní brašnou. Partner maminky je agresivní, zfackoval by mě, řekl strážníkům  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.