Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

FOTO: Senioři soutěžili na Hamrovském kolotoči. Ukázali své znalosti a testovali čichové buňky

Pět družstev po tří členech se zúčastnilo soutěže zvané Hamrovský kolotoč. Obyvatelé z domovů pro seniory zřizovaných Libereckým krajem si tak zpestřili a užili den plný zábavy.

Soutěž, která proběhla 3. května v Domově důchodců Velké Hamry, byla rozdělená do dvou bloků. V prvním kole šlo především o znalosti z dějin, kultury a společenského života. Ve druhém pak aktéry čekalo soutěžní klání v podobě testu čichových buněk. Každý tým si vylosoval pět lahviček, přičemž úkolem bylo uhodnout, z jakých potravin a pochutin se skládají vonné esence.

Po skočení těchto kol následovalo překvapení. Organizátoři si pro soutěžící připravili vystoupení pana kuchaře, který nejenže zahrál na elektrický klavír, ale dokonce i zazpíval. Během vystoupení byl čas sečíst body a vyhodnotit, kdo se stal vítězem.

„Chtěl bych pořadatelům velmi poděkovat. Program byl skvěle připraven a určitě se nejen našim klientům v Hamrech moc líbilo,“ řekl ředitel Domova důchodců v Českém Dubu Radim Pochop. Ten byl jaksepatří pyšný, neboť družstvo právě z tohoto města se umístilo na první místě.

Foto město Velké Hamry

Štítky Velké Hamry, kolotoč, senioři, domov pro seniory, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Senioři soutěžili na Hamrovském kolotoči. Ukázali své znalosti a testovali čichové buňky  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.