Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Nad ránem usedla opilá za volant, cestu ji zkřížila policejní hlídka

Případ opilého muže za volantem bohužel není v poslední době nijak výjimečný. Tentokrát se ale před usednutím za volant posilnila alkoholem žena.

Obecně by se dalo říci, že mezi opilými řidiči je daleko více mužů než žen. V tomto případě se ovšem jednalo o pětačtyřicetiletou řidičku, která se neuvážlivě rozhodla řídit, ačkoli měla upito. 

Policisté naštěstí nezodpovědné řidičce překazili jízdu dříve, než došlo k nějakému neštěstí. „Za volant usedla žena v neděli přibližně ve tři hodiny ráno. Tehdy ji zastavila policejní hlídka v ulici Smetanova v Jablonci nad Nisou,“ komentuje mluvčí policie Dagmar Sochorová. Při následné dechové zkoušce naměřili strážníci hodnotu 1,74 promile.

V jízdě samozřejmě dotyčná nepokračovala. Celý případ ale bude mít ještě dohru. „Ženě bylo sděleno podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ dodává Sochorová. Za tento čin ji hrozí až dvanáct měsíců za mřížemi.

Foto Dominik Svoboda

Štítky krimi, Jablonec, alkohol, řidička, Jablonec nad Nisou

Nad ránem usedla opilá za volant, cestu ji zkřížila policejní hlídka  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.