Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

V Jablonci vzniká nový katalog ubytování, majitelé penzionů i hotelů se mohou přidat

Aktualizace turisty vyhledávaného katalogu je nabídkou zejména pro majitele penzionů, hotelů nebo apartmánů v Jablonci a okolí, kteří by zde chtěli být uvedeni.

Katalog vychází v tištěné podobě a pro lidi, kteří do Jizerek a Jablonce míří na dovolenou, je vítaným pomocníkem při výběru ubytování. „Katalog je mezi turisty opravdu oblíbený, stejně jako papírové mapy,“ uvedla Hanka Herkommerová, vedoucí jablonceckého infocentra.

V současné době tak Jablonecké kulturní a informační centrum (JKIC) připravuje již desátý aktualizovaný katalog. Vyjít by měl za pár měsíců. „Chceme vytvořit komplexní přehled o možnostech ubytování na Jablonecku a v Jizerských horách. Budeme rádi,když se nám provozovatelé ubytovacích zařízení ozvou,“ komentovala Hekommerová.

Katalogy budou po vytištění zdarma k dostání jednak v Jablonci a ve všech infocentrech v okolí, ale také v sídle Czechtourismu v Praze, dále v partnerských městěch Zwickau, Budyšíně, Kaufbeurenu i Jelení Hoře. Zájemci, kteří by chtěli své ubytování do katalogu zařadit, se mohou přihlásit do 27.ledna.

Foto JKIC

Štítky Jablonec, katalog, ubytování, JKIC, Jizerské hory, CzechTourism, okres Jablonec nad Nisou, Praha, hotel, Zwickau, Budyšín, Kaufbeuren

V Jablonci vzniká nový katalog ubytování, majitelé penzionů i hotelů se mohou přidat  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.