Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Sražená dívka, chlapec i žena, to vše během jediného dne.

Během pár hodin došlo na Jablonecku hned ke třem srážkám vozu s chodcem. Ve dvou případech se jednalo o nezletilé osoby, v posledním automobil srazil dospělou ženu.

Čtvrteční den nebyl pro záchranáře ani policisty na Jablonecku příliš šťastný. Vyjížděli mimo jiné hned ke třem nehodám, ve kterých figurovali chodci.

Hned ráno došlo ke střetu na Horním náměstí. Nezletilou chodkyni srazil vůz značky Smart. „Řidič podle všeho přecházející dívku přehlédl. Auto do zmíněné chodkyně narazilo levou přední částí,“ komentovala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová. Dívka skončila v jablonecké nemocnici.

Kolem 12. hodiny pro změnu obdrželi operační důstojníci další zprávu o sraženém chodci, tentokrát v Zásadě. V této obci srazil nezletilého chlapce nákladní automobil. „V tomto případě mladý hoch vběhl do silnice, aniž by se řádně rozhlédl. Řidič tak nestihl střetu zabránit,“ sdělila Šrýtrová.

Chlapec utrpěl zejména zranění nohy, na kterou mu vůz najel zadním kolem. Z místa byl vrtulníkem transportován do pražské nemocnice. K poslednímu případu došlo nedaleko přehrady, kde žena přecházela ulici Palackého. 

Psali jsme: V Jablonci srazil automobil chodkyni, skončila v nemocnici

U všech řidičů byla provedena orientační dechová zkouška, všechny výsledky byly negativní. Okolnostmi jednotlivých případů se nadále zabývají policisté.

Foto Ondřej Král

Štítky nehoda, chodec, Jablonecko, Zásada, nákladní automobil, okres Jablonec nad Nisou, nemocnice

Sražená dívka, chlapec i žena, to vše během jediného dne.  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.