Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Běh na pomoc útulkům se uskuteční v Jablonci. Pomůže Dášence a Šanci zvířatům

Už šest let pomáhají charitativní akce Běhejme a pomáhejme útulkům všemožných organizacím a spolkům po celé republice. Letos se jeden z běhů uskuteční v Jablonci nad Nisou.

Výtěžek z běhu půjde na lučanský útulek Dášenka a liberecký spolek Šance zvířatům. „Chcete se s námi opět setkat, udělat fotku s naším maskotem a především pomoct psům z útulků? Další ročník akce Běhejme a pomáhejme útulkům vyráží opět do Jablonce nad Nisou a my Vás na ní rádi zveme,“ lákají na akci organizátoři.

V Jablonci se uskuteční už 3. ročník Běhejme a pomáhejme útulkům. Do diářů si zapiště datum 16. července. Bližší info najdete na facebookové události.

Charitativní akce Běhejme a pomáhejme útulkům odstartovala v roce 2014 v Praze. Od té doby se podařilo vybrat na různé organizace přibližně 1,5 milionu korun. Vše začalo nápadem jít se společně proběhnout a vybrat nějaké peníze. „Sešlo se nás 26 lidí a vybrali jsme 4 000 Kč. Akce se lidem líbila a poslední 2 roky nás bylo už 1500 lidí,“ uvádí autor projektu Petr Sokolík.

Postupně se akce dostala i do dalších měst, včetně Jablonce. Této události se může zúčastnit doslova každý. Připravené jsou dva okruhy pro běžce i ty, co se chtějí jen projít. Nenáročný terén okolo jablonecké přehrady zvládne každý. Běžecký okruh bude mít čtyři kilometry. Kdo se chce jen projít, může absolvovat kilometrovou trasu.

Startovné je 100 korun a celé jde na zmíněný útulek Dášenka a Šanci zvířatům.

Štítky Běhejme a pomáhejme útulkům, Jablonec nad Nisou, Útulek, Dášenka, Šance zvířatům, běh, charita, Praha

Běh na pomoc útulkům se uskuteční v Jablonci. Pomůže Dášence a Šanci zvířatům  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.