Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Paddelboardy dobývají svět. A od zítřka budou k půjčení i na jablonecké přehradě

Paddleboard, prostě prkno, který ale miluje čím dál tím víc lidí. Někdo na tom dokáže blbnout celý hodiny. No v Jablonci bude nově dokonce půjčovna právě těhle „prken“.

Ostatně, kde jinde si to poprvé vyzkoušet než na klidné hladině jablonecký přehrady. A zítra si můžete paddleboardy vyzkoušet i zadara. „V rámci otevření půjčovny JBC-SUP si mohou zítra přijít lidi otestovat paddleboardy bezplatně,“ uvedl provozovatel Jan Telenský.

No, zejtra má bejt vedřinec, tak se to docela hodí, ne? Od 11 do 18 hodin si můžete vyzkoušet prkna všemožných velikostí a tvarů. A jestli nemáte odvahu, nemusíte se bát. Budou tam připraveni zkušení instruktoři. „Paddleboarding je sport pro každého, rozvíjí rovnováhu, zpevňuje celé tělo, ale především je to zábava, relax a objevování vodního světa z jiné perspektivy,“ vysvětlil Honza. A kde půjčovnu najdete? U přehrady na konci hráze v blízkosti Městské haly.

Foto pixabay.com

Štítky paddleboard, přehrada, Jablonec, půjčovna

Paddelboardy dobývají svět. A od zítřka budou k půjčení i na jablonecké přehradě  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.