Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Hřiště v Sokolí ulici i zubní klinika se uchází o titul Stavba roku Libereckého kraje

I stavby v Jablonci nad Nisou se letos ucházejí o cenu Stavba roku. Jablonec má mezi adepty hned tři zástupce. Mezi nimi je Zubní klinika Zubaři Nad Mlýnek, Rodinný dům Mšeno a Sportovní areál v Sokolí ulici.

Letos je navíc celá soutěž Karla Hubáčka - Stavba roku Libereckého kraje modernější. Město Jablonec je partnerem a také se podílelo na úpravách soutěže. „Cílem soutěže by mělo být především zlepšení stavební kultury prostředí,“ uvedl náměstek primátora Jakub Chuchlík.

Stavby navíc mohou být oceněny o Cenou veřejnosti. O té rozhodne veřejné internetové hlasování. „Hlasování probíhá až do poloviny října. Lidé mohou dát hlas v kategorii Realizované stavby a Studentské projekty,“ komentoval náměstek. Celkem jsou přihlášená díla posuzována v pěti kategoriích - Cena Karla Hubáčka, Cena Junior, Cena za inovaci, Cena osobnost ve stavitelství a právě Cena veřejnosti.

Foto Město Jablonec

Štítky cena roku, Liberecký kraj, soutěž, Sokolí, Jablonec, Stavba roku, Jablonec nad Nisou, Karel Hubáček, Mšeno, klinika

Hřiště v Sokolí ulici i zubní klinika se uchází o titul Stavba roku Libereckého kraje  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.