Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

U Lesní chaty v Bedřichově do sebe ťukla dvě auta. Poprali se řidiči i spolujezdkyně, policie hledá svědky

Došlo k tomu už koncem ledna, policisté ale stále nemají ten případ vyřešený. A tak nyní hledají svědky, kteří si téměř po půl roce vzpomenou, jak se odehrál incident mezi posádkami dvou aut na silnici v Bedřichově.

Došlo k němu 27. ledna před třetí hodinou odpoledne. „Dva řidiči se vzájemně v protisměru vyhýbali, přičemž ovšem došlo ke střetu vozidel, a to vozu VW Sharan a Peugeot 407. Po této události na místě nehody došlo pravděpodobně k vzájemnému slovnímu i fyzickému napadení uvedených řidičů a také jejich dvou spolujezdkyň,“ popsala mluvčí policie Dagmra Sochorová.

Policistům se ale případ stále nepodařilo uzavřít, a tak žádají případné svědky. „Pokud má kdokoliv jakékoli informace i průběhu výše uvedeného konfliktu, který se stal 27. ledna 2019 ve 14.45 hodin v Bedřichově u Lesní chaty, ať je sdělí policistům na kterékoliv služebně nebo bezplatné lince 158. Občané mohou také své poznatky sdělit policistům přímo na Obvodním oddělení Jablonec nad Nisou – Mšeno osobně nebo telefonicky na mobil 735 788 625,“ dodala mluvčí.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky Bedřichov, lesní chata, incident, policie, Peugeot 407, Volkswagen Sharan

U Lesní chaty v Bedřichově do sebe ťukla dvě auta. Poprali se řidiči i spolujezdkyně, policie hledá svědky  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.