Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Od známého si půjčil tisíce, když je měl vrátit, utekl

Podvodníčkovi z Jablonce naletěl jeho známý, který mu půjčil celkem 16 tisíc. Mladý muž mu slíbil, že peníze vrátí ještě ten den do 22. hodiny. Ale byly to samozřejmě jen výmluvy.

Peníze mladíkovi půjčil muž z Českolipska nejprve v České Lípě, a pak v Doksech. Aby mu je mohl dvaadvacetiletý mladík vrátit, odjeli spolu do OC Nisa v Liberci. „Tam podezřelý využil okamžiku, že si šel poškozený koupit jídlo a mladík utekl pryč,“ komentovala policejní mluvčí Dagmar Sochorová.

Od té doby přestal komunikovat a peníze samozřejmě nevrátil. Muž z Českolipska se tak obrátil o pomoc na policii. „Policisté zjistili, že podezřelý jednal úmyslně. V minulosti byl navíc za takový čin pravomocně potrestán,“ dodala mluvčí. Nyní mu za podezření ze spáchání trestného činu podvod hrozí až tři roky.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky krimi, podvod, Jablonecko, Českolipsko, peníze, Jablonec, okres Česká Lípa, Liberec, Lužická Nisa, Česká Lípa, Doksy

Od známého si půjčil tisíce, když je měl vrátit, utekl  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.