Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

FOTO: Kvůli nebezpečnému předjíždění skončilo auto na střeše, policie hledá svědky

Policisté hledají svědky, kteří by pomohli poodhalit okolnosti dopravní nehody, ke které došlo v neděli 7. července v Jablonci nad Nisou v ulici U Přehrady.

Před tři čtvrtě na jedenáct večer jelo touto ulicí ve směru od Tanvaldu k centru hned několik aut. A jedno mělo očividně asi hodně naspěch. „Zatím neznámý řidič se svým vozem předjel dvě vozidla a následně začal předjíždět i třetí vozidlo, kterým byl automobil značky Škoda Fabia,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová

Jenže předjíždějící řidič asi špatně odhadl svůj manévr. Fabii začal předjíždět z pravé strany a následně došlo k bočnímu střetu těchto aut. „Řidička Škody Fabie vyjela vlivem střetu mimo silnici a následně skončila na střeše. Neznámý řidič z místa ujel,“ komentovala Sochorová.

Řidič, po kterém nyní policisté pátrají, se tak nezachoval, jak měl. Nesplnil totiž povinnosti, které mu v takových situacích ukládá zákon. Nehoda si u řidičky vyžádala i zranění. „Charakter zranění, která řidička utrpěla, je předmětem probíhajícího šetření,“ komentovala mluvčí. Alkohol ale minimálně na straně řidičky svou úlohu nesehrál. Dechová zkouška totiž byla negativní.

Policisté nyní hledají svědky této události. „Žádáme případné svědky, aby se přihlásili na čísle 974 474 254 nebo na bezplatné lince 158,“ dodala Sochrová.  Zároveň mohou policii kontaktovat prostřednictvím e-mailu  jn.di.podatelna@pcr.cz. Policisté ocení zejména ty informace, které jim pomůžou odhalit neznámého řidiče.

Foto PČR

Štítky nehoda, pátrání, svědci, Jablonec, policie, Jablonec nad Nisou, Škoda Fabia, Tanvald

FOTO: Kvůli nebezpečnému předjíždění skončilo auto na střeše, policie hledá svědky  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.