Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Před jízdou vyžahnul deset piv, s autem naboural do plotu

Šestadvacetiletý mladík si nic nedělal z toho, že večer nasával a už vůbec mu nevadilo pak řídit. Za volant sedl, i když vypil celkem deset jedenáctek chmelového moku.

Pak sedl za volant Felicie a vyjel do Nové Vsi nad Nisou, zde ale jeho jízda skončila, když naboural do plotu rodinného domu. „K nehodě došlo kolem deváté hodiny večer. Na místo vyjeli dopravní policisté, kteří také provedli u řidiče dechovou zkoušku,“ komentovala mluvčí policie Ivana Baláková.

No a vzhledem k tomu, že vypil deset piv, není velkým překvapením, že dechová zkouška naměřila 2,43 promile alkoholu. „Řidič měl velké štěstí, že v takové opilosti skončil 'jenom' v plotě,“ uvedla Baláková. Svým chováním samozřejmě mohl způsobit nejen sám sobě zranění, ale mohl zavinit také nějakou vážnou dopravní nehodu. 

Na místě přišel mladý řidič o řidičák a následně mu policisté sdělili podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Foto PČR

Štítky nehoda, alkohol, policie, Nová Ves nad Nisou, Škoda Felicia

Před jízdou vyžahnul deset piv, s autem naboural do plotu  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.