Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO: Na poště někdo ukradl výherní losy. Policie hledá dvojici, kterou zachytila kamera

Policisté pátrají po muži a ženě, které zachytila bezpečnostní kamera na pobočce pošty v Tanvaldu. Zrovna v tu dobu tam totiž někdo ukradl 22 stíracích losů, a právě tato dvojice může celý případ osvětlit.

Ke krádeži došlo 1. července. Někdo využil toho, že pracovnice pošty odběhla od přepážky, sáhl skrz výdejní okénko a ukradl dvaadvacet losů za dva a půl tisíce korun. V tu dobu se na pobočce pohybovala zmíněná dvojice a právě zveřejněné fotografie jsou dost výmluvné. „Muž a žena by mohli mít pro ně velmi důležité informace vedoucí k dopadení neznámého pachatele,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová.



Každý, kdo by někoho z dvojice poznal, se může přihlásit na kterékoliv služebně nebo zavolat na tísňovou linku 158. Lidé mohou své poznatky sdělit také přímo policistům na Obvodním oddělení v Tanvaldě, a to i telefonicky na čísle 735 788 647. „Samozřejmě, že stejně žádáme muže a ženu zachycené na záznamu, aby se policistům případně se svým svědectvím přihlásili sami,“ dodala mluvčí.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, pošta, krádež, Tanvald

FOTO: Na poště někdo ukradl výherní losy. Policie hledá dvojici, kterou zachytila kamera  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.