Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Na Smržovce srazilo auto ženu s kočárkem, skončila i s dítětem v nemocnici

Dnes odpoledne vyjížděli policisté i záchranáři na Smržovku, kde došlo ke střetu osobního vozidla s chodkyní, ta navíc před sebou tlačila kočárek.

Událost byla ohlášena na tísňovou linky 158 zdravotnické záchranné služby. „K nehodě došlo před pátou hodinou odpolední na přechodu pro chodce ve Smržovce,“ uvedla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Žena s kočárkem právě přecházela přechod pro chodce. Řidič vozidla značky Škoda Favorit před přechodem zastavil, a tak ženě v přecházení nic nebránilo. „Jenže na situaci pravděpodobně nestihl včas zareagovat řidič osobního vozidla Suzuki, který jel za Škodovkou, a zezadu do ní narazil,“ komentovala Šrýtrová.

Osobní vozidlo značky Škoda pak bylo nárazem odhozeno na přecházející ženu. Z místa nehody byli žena i její dítě převezeni do jablonecké nemocnice. Oběti nehody utrpěly zatím blíže nespecifikovaná zranění. „U obou řidičů byly provedeny dechové zkoušky a test na drogy s negativními výsledky,“ dodala mluvčí. U sražené ženy byl nařízen odběr krve. Případem se nadále zabývají jablonečtí policisté.

Foto PČR

Štítky nehoda, kočárek, Smržovka, Jablonecko, osobní vůz, Suzuki, ŠKODA AUTO a.s., Škoda Favorit

Na Smržovce srazilo auto ženu s kočárkem, skončila i s dítětem v nemocnici  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.