Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zastavte se v kraji, kde se nespěchá

PR článek

Tímto heslem vás přivítají Příchovice, na pomezí Jizerských hor a Krkonoš. Naše pozvánka míří konkrétně do Areálu U čápa.

Ubytování v komfortních pokojích je dostupné po celý rok. Vyžití nabízí Penzion U Čápa i při nepřízni počasí. Můžete tu usednout na pohodlnou pohovku s knihou, zahrát si kulečník, odpočinout si v sauně anebo si pohrát s dětmi v herně.

Stylová restaurace v čele s výborným šéfkuchařem nabízí česká poctivá jídla i místní speciality. Ochutnat zde můžete také pivo zdejšího minipivovaru, který tu funguje od roku 2015. Hlavní značkou je 12% nefiltrovaný ležák Světoběžník. Dále pak pivovar nabízí speciály jako je Vídeňák 11%, Polotmavé nebo Černé 13% a IPA 14%.

Od jara do podzimu nabízí zábavu i odpočinek Lesopark Na Sluneční. Najdete tu originální prolézačky a houpačky. A již od penzionu do Lesoparku vede Pohádková stezka, díky které znovu objevíte svět fantazie, a ve dřevě a kamenech budete hledat pohádkové bytosti. Areál U Čápa je také ideálním výchozím místem pro pěší i cyklistické výlety.

Celoročně tu můžete navštívit unikátní rozhlednu Maják Járy Cimrmana, který tu stojí již od roku 2013. V blízkosti majáku máte jedinečnou možnost navštívit Muzeum Cimrmanovy doby, jež je prvním oficiálním muzeem českého génia a dobrodruha. Expozice se pyšní množstvím autentických památek na pobyt génia na Liptákovsku.

V zimě máte možnost vyzkoušet Skiareál U Čápa, který se nachází v těsné blízkosti penzionu a restaurace. Lyžařské umění tu mohou trénovat jak děti, tak i zkušení jezdci. Skiareál nabízí také služby lyžařské školy, servis a půjčovnu lyží. V okolí areálu se můžete napojit na řadu upravovaných běžeckých tras.

Štítky příchovice, alej můz, u čápa, Krkonoše, Jizerské hory, penzion

Zastavte se v kraji, kde se nespěchá  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.