Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Benešákem se rozezní tóny klasické hudby. Vystoupí i Vlasta Horváth

Na libereckém náměstí vystoupí 16. května Ústřední hudba AČR spolu se sólisty. Koncertní vystoupení odstartuje v 17 hodin. Akci jako moderátor doprovodí Václav Žmolík.

ÚH AČR je součástí všech typů služebních a koncertních akcí. Jejím hlavním úkolem je zabezpečit hudební složku programu. Jedná se o špičkové profesionální hudební těleso armády, které je určeno k propagačním a reprezentačním účelům.

Mezi tyto akce patří například slavnostní, smuteční či pietní akty. A právě Liberečáci budou mít zítra šanci se jedné takové (slavnostní) akce zúčastnit. K Mezinárodnímu dni rodiny vystoupí ÚH AČR na náměstí Dr. E. Beneše od pěti hodin. Představí se i sólisté, například Radka Fišarová, Lucie Silkenová, Josef Cigánek nebo Jaroslav Novák. Onou pověstnou třešničkou bude pěvecké vystoupení Vlasty Horvátha.

Foto ÚH AČR

Štítky Liberec, ÚH AČR, náměstí, Vlastimil Horváth, Václav Žmolík, klasická hudba, Radka Fišarová, Lucie Silkenová, Jaroslav Novák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Benešákem se rozezní tóny klasické hudby. Vystoupí i Vlasta Horváth  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.