Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Kam s dětmi v sobotu? Přeci na liberecké dopravní hřiště

Městská policie si připravila pestrý program nejen pro děti. V sobotu 26. května od 10 hodin se můžete těšit na nejrůznější dopravní soutěže a ukázky. Letos se policisté chtějí zaměřit především na bezpečnost v dopravě.

Co takhle, kdyby se prostřednictvím her a soutěží vaše děti něčemu přiučily? Díky městským strážníkům budou mít v sobotu 26. května nejlepší příležitost. 

Malí cyklisté se můžou těšit na jízdy zručnosti nebo ošetřování úrazů, ke kterým na hřišti určitě dojde. Bude tedy zapotřebí zachovat si chladnou hlavu a improvizovat. Děti budou mít také šanci vyřešit některé zapeklité dopravní situace. 

Přítomnost Hasičského záchranného sboru Libereckého kraje nebo Týmu silniční bezpečnosti je samozřejmostí. Chybět tak nebudou ukázky hasičské techniky, využití služebního pejska, sebeobrany strážníků při napadení pachatelem nebo speciální bike show. Akci přijde podpořit také primátor Tibor Batthyány.

Po celý den budou kola, koloběžky a šlapadla k zapůjčení zdarma, helmy by však účastníci měli mít vlastní. Občerstvení zajištěno a dobrá zpráva na závěr – akce proběhne za každého počasí.

Foto Městská policie Liberec

Štítky Liberec, městská policie, dopravní hřiště, dětský den, Hasičský záchranný sbor, Tibor Batthyány, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kam s dětmi v sobotu? Přeci na liberecké dopravní hřiště  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.