Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

FOTO: Řidič v Pilínkovské ulici vjel na přejezd na červenou. Střetl se s vlakem

Ke srážce vlaku s osobním autem došlo v úterý brzy ráno v Pilínkovské ulici v Liberci. Řidič bílého peugeotu buď přehlédl, nebo nerespektoval červené světlo a vjel na přejezd v době, kdy tu projížděl osobní vlak.

„Strojvedoucí i přes intenzivní brždění nedokázal střetu zabránit. Vlaková souprava narazila do pravé boční části vozidla, které bylo dále přes pravý bok vlakové soupravy odhozeno do levého příkopu,“ popsala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Ve vlakové soupravě se v té době nacházeli pouze dva strojvedoucí. „Při nehodě došlo naštěstí pouze k lehkému zranění řidiče osobního vozidla, kterého z místa nehody převezlo na ošetření do Krajské nemocnice Liberec vozidlo Zdravotnické záchranné služby,“ dodala mluvčí.

Na poškozeném vozidle a železničním zařízení byla vyčíslena předběžná škoda ve výši 570 tisíc korun. „Dopravní nehodou se i nadále zabývají policisté z Dopravního inspektorátu policie Liberec,“ uzavřela Šrýtrová.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, přejezd, Pilínkovská, Liberec, Peugeot, Krajská nemocnice Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Řidič v Pilínkovské ulici vjel na přejezd na červenou. Střetl se s vlakem  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.