Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Na rychlostní silnici se ve směru z Liberce na Turnov kvůli nehodě tvoří kolony

Ke srážce tří osobních automobilů došlo dnes po sedmé hodině ranní na silnici I/35 ve směru od Liberce na Prahu. Jedná se přibližně o šestadvacátý kilometr u obce Dlouhý Most. Levý pruh je zatím stále uzavřen a z důvodů zúžení vozovky se na místě tvoří kolony.

Střet vozidel zavinila nepozornost. Nejhůře dopadlo vozidlo řidiče, který paradoxně za nehodu vůbec nemohl. „V pravém jízdním pruhu jel řidič vozidlem značky Škoda Felicie. Chtěl přejet do levého pruhu, ale nevšiml si zde jedoucí Škody Octavie,“ uvedla tisková mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová

Octavia následně najela na středová svodidla a zůstala stát v levém jízdním pruhu. „Řidič pohotově vyndal výstražný trojúhelník, ten bohužel přehlédl řidič dalšího vozu, tentokrát Peugeotu,“ dodala mluvčí. Tento vůz tak ze zadu narazil do Octavie. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění.

Dechová zkouška byla u všech účastníků nehody negativní. Předběžná škoda byla vyčíslena na 1 200 000 korun. Nejvíce škod utrpěl bohužel řidič Škody Octavie, který byl v celém incidentu nevině. 

Foto pixabay.com, čtenář Drbny

Štítky nehoda, dopravní omezení, kolony, Liberec, škoda, Peugeot, havárie, Turnov, Škoda Octavia, Praha, Dlouhý Most

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na rychlostní silnici se ve směru z Liberce na Turnov kvůli nehodě tvoří kolony  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.