Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Pustili ho z vězení, o pár hodin později byl opět v cele. Chtěl ukrást čokoládu

Pouze několik hodin vydržel na svobodě osmadvacetiletý muž z Liberce. Toho nejprve v úterý propustili z výkonu trestu, jenže po chvíli zamířil do prodejny potravin, odkud se snažil ukrást čokoládu a s láhví alkoholu. To se mu ale nepovedlo.

Celá jeho krádež byla vůbec nějak nepovedená. Ostraha si ho všimla, jak jde s lahví v ruce a čokoládou za opaskem k pokladnám. Jenže mu čokoláda upadla a pleskla o podlahu. A tak mladý muž opět zaplul mezi regály. Místo zapomenutí na krádež to ale zkusil znovu.

„Čokolády za opasek kalhot si vložil zase. Nyní již bez lahve alkoholu nasměroval své kroky k pokladnám. Bez sebemenšího zaváhání jimi prošel. Z kalhot mu tentokráte již nic nevypadlo. Okamžitě po projití jej připravená ostraha zadržela,“ řekl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Přivolaní policisté pak zjistili, že zloděj na svobodě dlouho nepobyl. A pak s ním zamířili do policejní cely. „Za krádež tří kusů čokolád, v hodnotě téměř tří set korun, mladík nově získanou svobodu, bude-li odsouzen, pravděpodobně vymění za pobyt ve vězeňské cele,“ dodal mluvčí.

V případě odsouzení mu hrozí trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky Policice, krádež, Liberec, čokoláda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pustili ho z vězení, o pár hodin později byl opět v cele. Chtěl ukrást čokoládu  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.