Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Začínáte studovat na liberecké univerzitě? Přijďte na zítřejší TULfest

V Liberci se v pondělí koná první ročník TULfestu. Ten je určen zejména pro studenty prvních ročníků a případné zájemce o studium.

Tato událost, pořádána studentskou organizací AIESEC, přiblíží studentský život, provede studenty kampusem nebo například ukáže, jak funguje menza. Samozřejmostí jsou i veškeré rady, tipy a zkušenosti se studiem, o které se studenti rádi podělí.

Akce bude probíhat na Univerzitním náměstí Technické univerzity. „Samozřejmě na akci uvítáme všechny studenty, i když je určena zejména těm, kteří na Technické univerzitě ještě nestudovali,“ uvedl za organizátory Petr Průcha

Informace ke konkrétním oborům získají návštěvníci u jednotlivých fakult. „Na TULfestu se budou prezentovat i jednotlivé fakulty u stánků,“ dodal Průcha. O doprovodný program se postará dvacetičlenný TULband a DJ Pavel Baláž. Nebude chybět ani občerstvení. Bližší info naleznete na události.

Foto TUL

Štítky TUL, univezita, Liberec, festival, TULfest, Petr Průcha, AIESEC

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Začínáte studovat na liberecké univerzitě? Přijďte na zítřejší TULfest  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.