Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Titul šampionky míří do Liberce. Nejlepší žákovskou skokankou na lyžích je Natálie Nejedlová

O víkendu se v Rožnově p/R a ve Frenštátu p/R uskutečnilo finále MČR ve skoku na lyžích žáků a žaček. Skákalo se na můstcích s velikostí K15m a K21m. Tento seriál se skládá ze tří závodů. První ze seriálu závodů MČR se uskutečnil již poslední srpnový den v Harrachově na můstku s velikostí K18m.

Letos se jednalo o velmi napínavý souboj v kategorii žaček 11-12let, jelikož všechna děvčata předváděla vyrovnané skoky a po každém závodě se pořadí měnilo.

Nakonec titul Mistryně České republiky putuje do Liberce. V kategorii žačky 11-12let vyhrála titul Mistryně České republiky s celkovým počtem 569,7 bodů Natálie Nejedlová z SK Ještěd před druhou Danielou Peštovou z JKL Desná s celkovým počtem 568,9 bodů a třetí Evou Hollmannovou z LSK Lomnice nad Popelkou s celkovým počtem 555,0 bodů.

V kategorii žáci 11-12let se skákalo na můstcích s velikostí K40m, K38m a K42m. Na stupně vítězů se postavil další mladý skokan z SK Ještěd Jakub Šusta. Jakub celkově obsadil 3. místo a stal se tak druhým vícemistrem České republiky.

Autoři | Foto SK Ještěd

Štítky skoky na lyžích, SK Ještěd, Liberec, Harrachov, Frenštát pod Radhoštěm, Rožnov, Česko, Ještěd, Daniela Peštová, Desná, Lomnice nad Popelkou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Titul šampionky míří do Liberce. Nejlepší žákovskou skokankou na lyžích je Natálie Nejedlová  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.