Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Holá zem místo dvou městských laviček, ty někdo ukradl z Vratislavic

Pokud byste si v těchto dnech chtěli sednout a relaxovat u kostela Nejsvětější Trojice ve Vratislavicích, tak máte smůlu. Místo, kde ještě do nedávna stály dvě městské lavičky, zeje prázdnotou. Někdo si je odnesl.

Jestli si chtěl dotyčný zvelebit vlastní zahrádku nebo okolí svého bydliště zatím není známo, po zloději ale intenzivně pátrá policie a obrací se i na veřejnost.

Z parku zmizely lavičky začátkem října. Ukrást takovou věc přitom není zdaleka jednoduché. Přesto se to zatím neznámému pachateli povedlo. Po něm nyní pátrají policisté. „Pachatel způsobil škodu ve výši patnáct tisíc korun. Za krádež mu v případě dopadnutí a následného odsouzení hrozí pobyt za mřížemi až na dvě léta,“ uvedl tiskový mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Policie nyní uvítá jakékoli informace k případu. „Žádáme veřejnost o spolupráci. Pokud si kdokoli všiml manipulace s lavičkami na přelomu září a října, nebo by měl o lavičkách jakoukoli další informaci, ať se obrátí na linku 158 nebo na policejní služebnu ve Vratislavicích,“ dodal Robovský.

Foto Policie ČR

Štítky lavičky, krádež, Vratislavice, Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Holá zem místo dvou městských laviček, ty někdo ukradl z Vratislavic  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.