Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VIDEO: Řidič couval desítky metrů na rychlostní silnici v Liberci

Video zachycuje řidiče, který se zachoval více než nerozumně. Na rychlostní silnici I/35 couval několik desítek metrů, než z komunikace sjel.

Osoba za volantem pravděpodobně nestihla sjet výjezdem, kterým měla na mířeno silnici opustit. Místo toho, aby ze silnice sjela v dalším možném místě, rozhodla se v hustém provozu couvat k výpadovce. Svým řidičským „umem“ ale mohl dotyčný způsobit dopravní nehodu a ohrozit další účastníky provozu.

Přestože video nikdo nepředal do rukou policie, s podobnými podněty se mohou lidé obracet na Dopravní inspektorát. „Samozřejmě je možné o takových případech informovat. Policisté se pak případem budou zabývat,“ sdělila mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

V tomto konkrétním případě by se nejpravděpodobněji jednalo o přečin. Pokud by policisté vypátrali totožnost osoby sedící za volantem, hrozil by jí nejen zákaz řízení, ale také možná tučná pokuta ve výši až deseti tisíc korun nebo pobyt za mřížemi na několik měsíců. Pozitivní je tedy alespoň fakt, že řidič nezpůsobil dopravní nehodu.

Foto Facebook/DopravniinfoLibereckykraj

Štítky řidič, couvání, rychlostka, I/35, Liberec, výpadovka, rychlostní silnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Řidič couval desítky metrů na rychlostní silnici v Liberci  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.