Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Více jak 200 tanečních párů zavítalo do Liberce. Konal se 49. ročník Podještědského poháru

Akci, která byla podpořena Sportovním fondem Magistrátu města Liberec, pořádal Taneční klub Koškovi ve spolupráci s Českým svazem tanečního sportu. V Domě kultury se jí zúčastnilo 213 tanečních párů z celé České republiky a Polska od kategorií juniorských až po dospělé.

Více jak desítka porotců hodnotila výkony ve standardních a latinskoamerických tancích. Na domácí půdě se velmi dařilo libereckým tanečním párům, kdy celkem posbíraly 15 medailí z různých věkových a výkonnostních kategorií.

Vrcholem soutěže pak byla Taneční liga dospělých, kterou zcela ovládli jak ve standardu tak i v latině Jiří Kejzar a Barbora Košková. „Mám velikou radost nejenom z úspěchů našich tanečních párů, ale i z toho, že se nám stále daří Podještědský pohár v Liberci zachovat a potvrzovat jeho prestiž. Uspořádat soutěž takového rozsahu není jednoduché jak na organizaci, tak i na finanční prostředky. Proto bych tímto ráda poděkovala všem našim podporovatelům a sponzorům. Už teď se těšíme na jubilejní 50. ročník Podještědského pohárů, který proběhne příští rok touto dobou, a doufám, že do Liberce přiláká ještě více tanečních párů,“ řekla vedoucí klubu TK Koškovi Šárka Burešová.

Tisková zpráva | Foto TK Koškovi

Štítky Podještědský pohár, Koškovi, Liberec, Český svaz tanečního sportu, Polsko, Česko, kulturní dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Více jak 200 tanečních párů zavítalo do Liberce. Konal se 49. ročník Podještědského poháru  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.