Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Sháníte sněhový pluh, frézu nebo pragovku? Silnice LK prodávají nepotřebný majetek

Pomocí aukce se rozhodla prodat svůj nepotřebný majetek společnost Silnice LK. Zúčastnit se může každý, jak firmy, tak jednotlivci. Na prodej jsou nákladní auta značek Tatra nebo Praga, ale i sněhové frézy či pluhy. Společnost přiznává, že prodávaný majetek není v nejlepším stavu, ale že ještě může posloužit.

Společnost využila nabídky Libereckého kraje, prostřednictvím kterého aukci organizuje. „Je to pro nás nový způsob prodeje nepotřebného majetku. Jsem velmi zvědavý, zda se tato nová forma prodeje setká u veřejnosti s kladným ohlasem,“ řekl generální ředitel společnosti Silnice LK Petr Šén.

Celkem jde do prodeje 29 kusů techniky. „Mezi prodávanými předměty je několik nákladních aut značek TATRA, LIAZ nebo Praga, sněhových pluhů, dále například sněhová fréza, sekací ramena nebo dílenské zvedáky. Prodávaný majetek je starý, v některých případech i nefunkční, ale přesto by mohl ještě někomu posloužit,“ uvedl mluvčí společnosti Denis Tomáš.

Hodnotícím kritériem pro výběr kupujícího je nejvyšší cenová nabídka u každé jednotlivé položky. V případě zájmu zúčastnit se této elektronické aukce může jakákoliv fyzická nebo právnická osoba podat žádost o zařazení do aukce na stránkách Libereckého kraje (https://investice-sprava.kraj-lbc.cz/majetkopravni-oddeleni/prodej-majetku) nebo zaslat své kontaktní údaje na e-mail: eva.trosbergova@kraj-lbc.cz a to nejdéle do 24. 10. 2018 do 12:00 hodin.

Aukce bude probíhat 24. října 2018 od 14:30 hodin a její délka je stanovena na 30 minut pro každou prodávající věc s tím, že po každém přihození u konkrétní prodávané věci se aukce dané položky prodlužuje o 1 minutu. S účastníkem, který nabídne nejvyšší cenu, bude následně uzavřena smlouva o koupi prodávaného předmětu.

Autoři | Foto Silnice LK

Štítky Silnice LK, majetek, prodej, Liberec, aukce, pluh, dražba, Tatra Trucks, Silnice LK a.s., Praga, Liberecký kraj, LIAZ a.s.

Sháníte sněhový pluh, frézu nebo pragovku? Silnice LK prodávají nepotřebný majetek  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.