Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Nevyužité objekty by se mohly dočkat obnovy díky nové databázi „Investuj pod Ještědem“

Liberecký kraj nabízí veřejnosti novou databázi, která eviduje brownfieldy a greenfieldy po celém kraji. Databáze nabízí nejen přehledné uspořádání všech míst, ale i důležité informace pro případné investory.

Databáze zaměřená na brownfields sice již existuje několik let, ovšem nyní je naprosto nová, aktualizovaná a přehlednější. Díky tomuto souboru informací se mohou případní zájemci o revitalizaci některého z míst lépe orientovat a nalézt zde důležité informace.

Případní zájemci mohou při prohledávání databáze využít jednak přehlednou mapu a následně i jednotlivé kategorie výběru podle jejich záměru. „Nový portál nabízí lepší vyhledávání. Zároveň přináší aktuální informace například o seminářích nebo poskytovaných dotacích,“ uvedla členka rady kraje Radka Loučková Kotasová.

Aktuálně je navíc možné pro město či obci zapůjčit putovní výstavu s již revitalizovanými brownfieldy v našem kraji. Nachází se zde například Centrum Babylon, pivovar ve Cvikově, zámek Svijany nebo Městský úřad v Semilech. Bližší informace naleznete na stránkách databáze www.investujpodjestedem.cz.

Foto Google

Štítky nemovitost, investor, investuj pod Ještědem, Liberec, databáze, Liberecký kraj, brownfield, Ještěd, Radka Loučková Kotasová, Cvikov, Centrum Babylon Liberec, Svijany, Semily

Nevyužité objekty by se mohly dočkat obnovy díky nové databázi „Investuj pod Ještědem“  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.