Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Muž ukradl vystavený kočárek, přestože neměl dítko, které by do něj uložil

Kočárek je krásnou, ale také velmi nákladnou součástí mateřské výbavičky. Většinou jejich vzhled a krásu posuzují nastávající maminky, tentokrát padl ale kočárek vystavený v obchodním centru v Liberci do oka muži.

Možná zafungovali otvcovské pudy, jak s nadsázkou popisují policisté. Jinak je totiž záhadou, proč se třicetiletému cizinci zachtělo ukrást zrovna dětský kočárek, který byl navíc vystaven všem na očích uprostřed pasáže nákupního centra.

Pozornost na sebe přitom přitáhl pozornost už jen tím, že se mezi výlohami procházel se svým čtyřnohým chlupatým parťákem. „Jakmile pachatel zahlédl kočárek, snadno překonal pásky vemezující prostor okolo vystavovaného kousku, sebral kočárek a okamžitě zamířil k východu,“ komentuje případ mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Krádeží způsobil dotyčný škodu 16 000 korun. Muže následně prozradil kamerový systém, podle kterého policisté poznali jeho totožnost. Dopadený cizinec se ke krádeži doznal. „Za přečin krádež mu hrozí pobyt ve vězení na dobu šest měsíců až tři léta,“ dodal mluvčí.

Foto Policie ČR

Štítky krádež, zloděj, policie, krimi, Liberec, kočárek

Muž ukradl vystavený kočárek, přestože neměl dítko, které by do něj uložil  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.