Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Podnapilý agresor zaútočil na svou partnerku, mlátil ji a ohrožoval nožem

Vyhrožování, nadávkám i mnoha úderům pěstmi musela čelit žena z Vratislavic nad Nisou. Tu napadl její partner, který byl silně pod vlivem alkoholu.

K incidentu došlo v říjnu. Přestože hodiny ukazovali teprve něco po páté hodině odpolední, dvaačtyřicetiletý muž z Frýdlantska měl již silně „upito“. V tomto stavu se rozhodl řešit nesrovnalosti ve vztahu se svou drahou polovičkou a požadoval po ní několik různých vysvětlení.

Ač se žena snažila, jak mohla, opilci nebyla žádná odpověď dost dobrá a vztek v něm postupně narůstal. „Muž na ženu zaútočil pěstmi, poté si vzal na pomoc nůž,“ uvádí mluvčí policie Vojtěch Robovský. V tu chvíli naštěstí díky alkoholu nemohl agresor jednat tak, jak by chtěl, protože rychlost i obratnost jeho reakcí značně pokulhávaly. Pokusil se tak dotyčnou zranit, ale naštěstí se netrefil.

„Žena se dala před útočníkem na útěk. Ten ji na schodech domu dohnal a opět jí uštědřil několik ran,“ pokračuje Robovský. Žena alespoň dokázala křikem upozornit ostatní obyvatele. V tu chvíli se útočník pravděpodobně zalekl a dal se na útěk. Zraněná žena tak putovala do nemocnice, o muže se postarala přivolaná policie.

Nebezpečný agresor má na svědomí hned několik přečinů. „Muž nyní čelí obvinění ze spáchání přečinu ublížení na zdraví, nebezpečné vyhrožování a omezování svobody,“ dodává mluvčí. Za tyto prohřešky může strávit dotyčná za mřížemi až tři roky.

Foto Policie ČR

Štítky napadení, krimi, Liberec, Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou, Frýdlantsko

Podnapilý agresor zaútočil na svou partnerku, mlátil ji a ohrožoval nožem  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.