Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Lázně ožívají dalším ročníkem Design Days Reichenberg

Do galerie Lázně se vrací pátý ročník přehlídky designérů z celých Severních Čech v podobě oblíbených Design Days Reichenberg, kde dostávají prostor zejména místní tvůrci.

Do Vánoc zbývá již necelý měsíc a pro mnoho lidí začíná propadat stresu. Jak vybrat nejlepší dárek, kde nasbírat inspiraci. A právě Design Days Reichenberg (DDR) mohou nabídnout pestrou nabídku dárků. Na akci se každoročně představí desítky zejména lokálních umělců, kteří dokáží skvěle zpracovávat všechny materiály a proměňovat je v krásné kousky.

Událost potrvá celý víkend, každoročně je o ni obrovský zájem, a to jak ze strany návštěvníků, tak i prezentujících se umělců a firem. „Zájem designerů každým rokem roste. Snažíme se tak představené umělce obměňovat, a dávat tak prostor i novým tvářím,“ uvedla organizátorka Petra Kašková.

Na DDR si můžete prohlédnout pestrou škálu výrobků a pořídit si i jedinečný dárek. Většina z nich je naprostým originálem a opravdu unikátním kouskem. Pro šikovné děti a rodiče bude připraven i výtvarný workshop Pískovačka, kde si budou moci zájemci vyrobit originální skleničku, třeba se svým jménem. 

No nevypadá tahle akce báječně? Ani já na ní nemůžu chybět. Ovšem jedno minus se najde. Organizátoři upozorňují na to, že u většiny designerů není možné platit kartou, což je na druhou stranu možná dobře, protože je to je způsob, jak zabránit tomu, abychom si až příliš provětrali peněženku.

 

Foto czechdesign.cz

Štítky Design Days Reichenberg, lázně, design, Severní Čechy, Vánoce

Lázně ožívají dalším ročníkem Design Days Reichenberg  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.