Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

S odstraněním bolavých zad i rozmazlováním vám pomohou odborníci z nové Rehabilitace Zajíc

PR článek

Každodenní shon nás nutí přecházet bolest, únavu i stres. Jenže občas potřebujeme ulevit svému tělu i zaneprázdněné mysli. A právě tehdy můžete zamířit do zázemí Rehabilitace Zajíc, kde se vás ujmou profesionálové.

Nová Rehabilitace Zajíc nabízí profesionální péči v příjemném zázemí libereckého Babylonu. Zdejší odborníci vám pomohou od bolesti, problémů a poradí vám i v oblasti cvičení nebo výživy. Zavítat sem tak může opravdu každý.

Za ošetřením relaxací

Mezi desítkami procedur si vybere jak zákazník, který si chce odpočinout a užívat si rozmazlování, tak i člověk, který se potýká s konkrétním problémem. 

„Masážím se věnuji již mnoho let. Postupem času ale přibývalo klientů, kteří měli zájem i o rehabilitaci. Dlouhé čekací lhůty, na které si lidé stěžují, a potřeba akutní péče, mě nakonec inspirovali k rozšíření služeb právě o rehabilitaci, která nebude vázaná na pojišťovny,“ vysvětluje masér a jednatel Vladimír Fejfar Zajíc. Rychlé objednání umožňuje přehledný online rezervační systém, ve kterém si mohou zákazníci vybrat vyhovující službu i čas.

Rehabilitace Zajíc
Moderní zdravotnické centrum, které má za ušima, sídlí v Centru Babylon. Bližší info naleznete na webu www.rehabilitacezajic.cz

Široká nabídka služeb nabízí nejen mnoho masáží, zábalů a různých metod fyzioterapie ale také neinvazivní liposukci. „I tuto metodu jsme zařadili do našich služeb na základě poptávky. Zejména ženy totiž při masážích omlouvaly svůj vzhled. Často slýchávám, jak by ženy ocenily, kdyby mohly při masáži zhubnout,“ uvádí Zajíc. Proto se Rehabilitace Zajíc rozhodla vyjít těmto touhám klientek vstříc.

Aby klienti odcházeli odpočinutí a s úsměvem na rtech, pečují o ně profesionálové z řad fyzioterapeutů, masérů, ortopedů i rehabilitačních pracovníků. „Každému klientovi se věnujeme individuálně a můžeme mu pomoci vybrat službu na míru. Poradíme si s problémy v oblasti pohybového aparátu, dokážeme zeštíhlit určité tělesné partie a v případě zájmu se klientů ujme náš kondiční a rehabilitační trenér, který jim může v rámci výživového poradenství sestavit i jídelníček,“ říká jednatel.

Masáže s mlsáním

Nabídka masáží je opravdu široká. Můžete se nechat rozehřívat lávovými kameny nebo zapomenout na všechny starosti při ajurvédské masáži hlavy. Zvláště lákavé spojení nabízí ovšem medová a čokoládová masáž. Nejenže si budete užívat nádherné vůně, ale tyto suroviny jsou navíc skvělými antioxidanty. „Med i kakao se při zábalech dostanou do hloubkových vrstev kůže a krásně ji vyživí. Procedura funguje zároveň jako jemný peeling,“ komentuje Zajíc. Zvědavci mohou před začátkem procedury čokoládu i ochutnat, jak ale prozrazuje masér, je to opravdu hořký zážitek.

Sám Vladimír Fejfar Zajíc pracuje jako masér již řadu let a práce je pro něj koníčkem. „Masírování mě baví a do práce se každý den těším,“ přiznává s úsměvem.

Soutěž

Soutěž byla ukončena, vítězem se stala Kateřina Olšová. Gratulujeme!

Foto Rehabilitace Zajíc/Jiří Částka

Štítky Rehabilitace Zajíc, masáže, fyzioterapie, wellnes, masáž, Babylón

S odstraněním bolavých zad i rozmazlováním vám pomohou odborníci z nové Rehabilitace Zajíc  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.