Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Zloděj odnesl atrakci na focení z vánočních trhů. Našla se poničená v ulici Na Poříčí

Policisté hledají vandala, který během páteční noci ukradl atrakci na focení z libereckých vánočních trhů na náměstí před radnicí. Atrakce se sice druhý den našla, jenže poničená a posprejovaná.

„Jednalo se o atrakci v podobě vánočního stromku se sněhulákem a andělem s otvory na obličej,“ upřesnila policejní mluvčí Vladimíra Šrýtrová.

Podle ní mělo ke krádeži dojít v době od 20 hodin do sobotního rána. Zaměstnanec firmy, které atrakce patří, ji později našel v ulici Na Poříčí. „Atrakce však byla poničena - ohnutá a nalomená v horní části a také posprejována nápisem "ETSE". Majiteli atrakce tak vznikla škoda v předběžné výši šest tisíc korun,“ dodala mluvčí.

Policisté již v dané věci zahájili šetření k přečinu krádeže a poškození cizí věci a po pachateli nyní pátrají. V případě, že se jim podaří objasnit, kdo má krádež a poškození atrakce na svědomí, hrozí mu až dvouletý trest odnětí svobody.

„V případě, že si někdo všiml osoby, či osob, které manipulují s uvedenou atrakcí, prosím ať kontaktuje policisty prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na obvodním oddělení Liberec – Centrum,“ uzavřela Šrýtrová.

Autoři | Foto Město Liberec/Ilustrační foto

Štítky policie, vánoční trhy, krádež, vandal, Liberec, fotografie

Zloděj odnesl atrakci na focení z vánočních trhů. Našla se poničená v ulici Na Poříčí  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.