Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

FOTO: Dnes začal charitativní prodej více než tisícovky slonů na podporu onkologicky nemocných

Dnes začal v Obchodním centru Forum charitativní prodej slonů. Výtěžek půjde onkologicky nemocným lidem, které Centrum Amelie podporuje. Prodej potrvá až do pátku do 20 hodin.

Neskutečný počet všemožných slonů darovali lidé z celé republiky. „Musíme říct, že jsme překvapeni, kolik slonů nám lidé poslali. Jedná se jak o slony plyšové, tak různě velké sošky vytvořené z keramiky a skla. Lidé zde najdou i kalendář, obrazy nebo náramky s přívěskem slona,“ říká koordinátorka Petra Kuntošová.

Zájemci, kteří chtějí podpořit Centrum Amelie se nemusí bát, že by zítra nebo v pátek byl stánek vyprodaný. „Některé slony máme ještě ve skladu, protože se nám sem ani nevešli. Postupně tak místo doplníme,“ dodává koordinátorka.

Ceny jsou více než symbolické a samozřejmě mohou lidé přispět i větší finanční částkou.Proč právě symbol slona není těžké odhadnout, toto zvíře je tradičním znakem štěstí. Výtěžek půjde klientům libereckého Centra Amelie.

Foto Lubomír Krongaiger

Štítky charita, prodej, centrum amelie, Liberec, rakovina, sloni

FOTO: Dnes začal charitativní prodej více než tisícovky slonů na podporu onkologicky nemocných  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.