Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Oblíbené domácí pamlsky pro pejsky z Liberce nezmizely, pekárna Bone Apetit má nové zázemí

PR článek

Na prodejnu Bone Apetit, která už z dálky voněla a lákala nejeden psí čumáček, si zvyklo mnoho pejskařů. Růžový obchůdek ovšem z Liberce nezmizel, pouze se přestěhoval.

Nově obchod s typickou růžovo-bílou markýzou naleznete v ulici Barvířská nedaleko Soukenného náměstí. Zájem o domácí pečené dobrůtky se totiž neustále zvyšoval a majitelé potřebovali větší prostory, aby vyhověli všem zákazníkům.

Není divu, že se liberecká pekárna těší velké oblibě. Zakládá si totiž na kvalitních a čerstvých surovinách. V jejich pamlscích rozhodně nenajdete žádná barviva, chemické látky, ani konzervanty. S tím samozřejmě souvisí i nižší trvanlivost dobrůtek. S tím ale žádný chlupáč nemá problém.

Obchůdek nabízí desítky různých pamlsků a sušenek. A vstup pejskům? Samozřejmě povolen.

Bone Apetit
Novou prodejnu s dobrůtkami pro domácí mazlíčky naleznete na adrese Barvířská 33. Zároveň můžete využít i nákup v eshopu na www.boneapetit.cz.

Vánoční cukroví

Bylo vám někdy líto, že doma upečete desítky druhů cukroví, ale váš mazlíček nic nemá? Možná jste i zkoušeli nějaké sušenky a pamlsky vyrobit. Pokud jste zvolili například rybí příchuť, tak jste jistě zjistili, že vyvětrat z bytu takový smrad trvá dlouhé dny.

V Bon Apetit vám ulehčí práci. Pro mlsné jazýčky a učmuchané čenichy připravili speciální vánoční sušenky. Můžete tak svému psovi dopřát speciální adventní pochoutku.

Foto Bone apetit

Štítky Bone Apetit, obchod, pamlsky, psi, sušenka, Liberec, pekárna, vánoční cukroví

Oblíbené domácí pamlsky pro pejsky z Liberce nezmizely, pekárna Bone Apetit má nové zázemí  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.