Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

V Hrádku uzavřeli ulici, místo aut tudy budou projíždět děti na bobech

V Hrádku nad Nisou mají pro děti pochopení. Uzavřeli kvůli nim celou ulici, aby si děti mohly užít dostatek zimních radovánek v podobě sáňkování a bobování.

Starosta Hrádku nad Nisou Josef Horinka má v sobě minimálně kousek duše malého kluka. Proto chce dopřát dětem (a možná i celé řadě dospělých) možnost pořádně se v zimě vyřádit. Poslední roky navíc nebyly zimy nijak tuhé, a tak když přišla příležitost, chytili ji v Hrádku za pačesy. 

„Když už konečně nějaký sníh dorazí i k nám, chceme si ho také trošku užít, proto od dnešního rána uzavíráme pro vaše děti a jejich sáňky, boby apod. komunikaci v Rokli,“ uvedl starosta Hrádku na sociální síti. Malí i velcí tak mohou popadnout boby, sáňky, igelitky a všechno, na čem se dá jezdit, a vyrazit. Pak už stačí si užívat sníh, vločky a třeba i výhled na Grabštejn.

Nezbývá než popřát, aby si místní radovánky užívali, dokud je po čem jezdit a doufat, že jim zábavu nepřekazí nějaký nervózní řidič. „Doufám, že se to nějaký doveda, jako v minulých letech, zase nebude snažit svým silným autem objet a za každou cenu si to o těch pár metrů k Albertu zkrátit,“ komentoval Horinka na facebooku.

Foto Facebook/Josef Horinka

Štítky sáňkování, Hrádek, uzavírka, silnice, V Rokli, Hrádek nad Nisou, boby, Rokle, Facebook, Grabštejn

V Hrádku uzavřeli ulici, místo aut tudy budou projíždět děti na bobech  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.