Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Kontejner na papír? Někdo do něj vyhodil zbytky vyvrhnutého srnce

Pracovníci ve sběrných dvorech by mohli vyprávět, co všechno se najde v kontejnerech na tříděný odpad. Tentokrát jde ale o případ extrémní. V Hrádku totiž našli mezi tříděným papírem vyvrhnutého a naporcovaného srnce včetně hlavy.

„Stále pevně věřím, že valná většina obyvatel našeho města je slušných, respektuje pravidla, snaží se různým zavedeným systémům ve městě pomáhat a minimálně je i respektovat..no a potom je část obyvatel našeho města, která pravidla nerespektuje, dělá si co chce,” okomentoval nález na facebooku starosta Hrádku Josef Horinka.

Zvíře v tříděném odpadu překvapilo i samotnou pracovníci, která odpad zpracovává. „Lisuju, lisuju a najednou na mě vykoukne tohle, je to pěknej hnus. Lidi nezapomínejte na to, že se papíry a tetrapack dál zpracovávají,” uvedla.

Srnce podle Horinky nacpal někdo do modré nádoby na papír a kartony. Kdo, to se zjistit nedá. „Bohužel tuhle nadílku obsluha zjistí až po vysypání sběrného vozu, protože přeci jen hrabat se nádobách, ať už separovaného papíru nebo plastu není žádná láce, takže bohužel nevíme, z jaké nádoby, myšleno z kterého místa v našem městě tahle prasárna je,” dodal.

Autoři | Foto Josef Horinka

Štítky Hrádek, odpad, srnec, papír, Josef Horinka, Facebook

Kontejner na papír? Někdo do něj vyhodil zbytky vyvrhnutého srnce  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.