Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Posily pro Slovan? Slovák Štefánik nezaujal, do pátku má být dotažen přestup dvou hráčů

Liberečtí fotbalisté se vrací z prvního zahraničního soustředění. Na Kypru nabírali hlavně kondici, zaměřili se ale i na herní prvky. S týmem se připravoval i slovenský střední záložník Štefánik, který ale trenéry nepřesvědčil. Už v tomto týdnu by ale měli přijít dva noví hráči.

„Jsem spokojený s tréninkovým nasazením, kluci odevzdávali maximum v každém cvičení. Pracovali sebevědomě a cílevědomě, byla radost se na ně dívat,” řekl po skončení soustředění Zsolt Hornyák.

V úterý budou mít hráči volno, od středy se začnou připravovat v domácích podmínkách. Na Kypru Slovan testoval Slováka Štefánika. „Nenaplnil naše očekávání,” vysvětlil Hornyák, proč svého krajana angažovat nebude.

S áčkem ale nadále zůtanou junioři Lehocki a Vrabec. „Plány s nimi jsou jasné, budeme se snažit čím dál víc zapojit naše odchovance do týmu,” řekl Hornyák.

Korejec Yu trenéry také úplně nepřesvědčil. „Jeho výkony nebyly takové, abych okamžitě řekl, že ho chceme.”

Slovan čeká v pátek první přípravné utkání, V Turnově se od 11 hodin utká s Neugersdorfem. Klub nyní jedná se dvěma hráči, mělo by jít o tvořivého středního záložníka a také hrotového útočníka. „Doufám, že do té doby budou dotaženy příchody kvalitních posil, které jsme avizovali. Jedná se o dvě jména. Věřím, že do pátku budou u nás a posílí naše mužstvo,” dodal trenér.

Slovan pak v pátek včer čeká klubový ples a už příští pondělí odlétá na herní soustředění do Turecka, kde i zahraje třeba s Partizanem Bělěhrad.

Autoři | Foto FC Slovan Liberec

Štítky Slovan, soustředění, Kypr, trenér, Zsolt Hornyák, Turecko

Posily pro Slovan? Slovák Štefánik nezaujal, do pátku má být dotažen přestup dvou hráčů  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.