Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

V Chrastavské ulici unikal plyn, ulice byla uzavřená, nyní již projedete

, aktualizováno 29. ledna 2019, 19:41

V Chrastavské ulici v centru Liberce došlo k masivnímu úniku plynu. Konkrétní místo úniku hledali plynaři. Ulice byla uzavřená a podle předpokladu měla být uzavřena do zítřejšího dne. Situaci se ale podařilo vyřešit nesmírně rychle.

Podle aktuálních informací byla situace vyřešena mnohem rychleji, než se předpokládalo. „Mimořádná událost byla vyřešena rychleji, než jsme čekali. Plynaři velmi rychle místo úniku lokalizovali,“ uvedla mluvčí Dopravního podniku měst Liberce a Jablonce nad Nisou Martina Poršová. 

Díky doslova bleskovému zásahu se podařilo obnovit i autobusovou dopravu v původní trase. Ulicí projíždí autobusová linka č. 12. „Tato autobusová linka měla v době uzavírky projíždět okolo soudu,“ komentovala Poršová. Na svou původní trasu se měl autobus napojit v ulici Žitavská. V době mimořádné události musel autobus vynechat zastávky U věžě a Dožínková a to v obou směrech.

Foto mapy.cz

Štítky Chrastavská, plyn, únik, Liberec, doprava, autobus, Jablonec nad Nisou

V Chrastavské ulici unikal plyn, ulice byla uzavřená, nyní již projedete  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.