Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Kdo si podle vás zaslouží udělení Pocty hejtmana? Nominujte ho

Člověk, který se významně zasadil o rozvoj nějaké oblasti, ať už umělecké, vědecké nebo společenské. Tak právě takové lidi nyní hledá kraj pro udělení dalších ocenění v podobě Pocty hejtmana Libereckého kraje.

Stejně jako v předchozích letech může krajské osobnosti nominovat široká veřejnost. V minulosti již byli oceněni například architekt Karel Hubáček, horolezec Josef Rakoncaj, malíř Rudolf Novotný nebo doktor přírodních věd Miloslav Nevrlý.

Pokud víte o někom, kdo by si toto ocenění za celoživotní dílo nebo významný skutek opravdu zasloužil, pak ho můžete nominovat prostřednictvím formuláře ZDE. Nominace bude posuzovat pracovní skupina. Vybrané krajské osobnosti pak na slavnostním předávání obdrží zlaté mince a listy Pocta hejtmana.

Foto archiv Martina Půta

Štítky ocenění, Pocta hejtmana, osobnost, celoživotní dílo, Liberecký kraj, Karel Hubáček, Josef Rakoncaj, Miloslav Nevrlý, Rudolf Novotný

Kdo si podle vás zaslouží udělení Pocty hejtmana? Nominujte ho  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.