Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Fotbalová liga patří tatínkům. Děti mohou na Slovan v sobotu zadarmo

Nadcházející ligové kolo se zaměřuje na tatínky akcí Víkend otců. Liberecký Slovan na sobotní zápas se Zlínem chystá bohatý program nejen pro ně, ale pro celou rodinu. Zápas začiná v 15 hodin, program už o hodinu dříve.

Aby měli tatínci důvod vzít děti na fotbal, připravil klub speciální vstupné. Děti do 150 centimetrů budou mít vstup zdarma, a to na všechny tribuny. Vstupenky si musí fanoušci vyzvednout na pokladně. „Děti budou mít zajištěnou svou sedačku, a to včetně dětí do 6 let, které mají i při ostatních zápasech vstup zdarma, ale bez nároku na sedačku,” vysvětlil mluvčí klubu Tomáš Čarnogurský.

Doprovodný program odstartuje zhruba ve čtrnáct hodin na umělce před stadionem. Své fotbalové dovednosti budou moci předvést jak dospělí, tak děti a do fanzóny dorazí i někteří členové A týmu, kteří nezasáhnou do ligového utkání.

Speciální bude i poločasová soutěž, která bude tentokrát určena pro tatínky či maminky s dětmi. „Podmínkou tedy je, že se přihlásí dvougenerační rodinná dvojice, která pak může získat možnost zúčastnit se poločasové soutěže na hrací ploše,” dodal mluvčí.

Celý zápas odmoderuje speciální moderátorská dvojice - otec se synem.

Slovan hraje o důležité body

Pro Slovan půjde o velmi důležité utkání. Z posledních čtyř zápasů třikrát prohrál, skupina o titul se mu vzdaluje a naopak se přibližují týmy ze skupiny, která bude hrát o baráž. Zlín tak nutně potřebuje porazit. Doma se přitom libereckým fotbalistům na tohoto soupeře poměrně daří, z posledních čtyř ligových utkání U Nisy třikrát vyhrál a jednou remizoval.

Autoři | Foto FC Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, Fortuna liga, Zlín, Víkend otců, FC Fastav Zlín

Fotbalová liga patří tatínkům. Děti mohou na Slovan v sobotu zadarmo  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.