Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Řidič v Pivovarské ulici srazil běžce, pak ujel. Pátrá po něm policie

Policie hledá řidiče, který autem srazil člověka a z místa nehody bez zastavení ujel. A přihlásit se mohou i případní svědci celé situace. K nehodě došlo na křižovatce ulic Pivovarská a U Strže ve středu před 14. hodinou.

„Ve směru z ulice U Strže běžel muž, který pravděpodobně přehlédl přijíždějící osobní motorové vozidlo. Nevyhnutelně tak došlo ke střetu, po kterém však řidič osobního automobilu, pravděpodobně stříbrné, béžové nebo světle modré barvy, z místa dopravní nehody ujel,” popsal mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Chodec byl s lehkými zraněními převezen Zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice v Liberci.

Policisté žádají svědky nehody, ale i samotného řidiče, aby se přihlásili policii prostřednictvím linky 158, tel. č. 974 466 254 nebo přímo na služebně Dopravního inspektorátu v Liberci. „Je také možné, že střet zaznamenala palubní kamera jiného projíždějícího vozidla. Žádáme tedy i ostatní řidiče, kteří záznamem disponují, aby se policistům ozvali,” dodal mluvčí.

Autoři | Foto

Štítky policie, nehoda, Pivovarská svědci, pátrání, U Strže a.s., Liberec

Řidič v Pivovarské ulici srazil běžce, pak ujel. Pátrá po něm policie  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.